Kerkdiensten

Iedere zondag is er om 10:00 en 17:00 uur een kerkdienst in de Franse kerk. We houden kerkdiensten om met elkaar tot God te bidden, Hem te eren en over de Bijbel te leren. We zingen liederen, we luisteren naar een preek en bidden met elkaar. We laten ons ‘voeden’ door wat de Bijbel ons vandaag nog te zeggen heeft. Het is een uur van rust; een uur van niet-presteren.  Voor de kinderen is er tijdens de dienst een interactief moment waar het onderwerp van die ochtend wordt uitgelegd op een speelse en voor hen begrijpelijke manier. Ook krijgen ze een ‘preekverwerkingsblad’. Tijdens de preek is er 1x in de maand creche+ (groep 1-2 basisschool) of kinderbijbelclub (groep 3-5 basisschool). De allerkleinsten worden opgevangen in de crèche.

Wil je dit ook eens meemaken? Je bent van harte uitgenodigd om in de Franse kerk een kerkdienst bij te wonen! Na iedere ochtenddienst is er bovendien gelegenheid om met elkaar na te praten, en elke eerste zondag van de maand drinken we koffie met koekjes en cake. Een mooie manier om kennis te maken met onze gemeente.

Heb je  vragen maar wil je (nog) niet naar een dienst komen? Neem gerust contact op.

Kijk voor een overzicht van alle kerkdiensten in onze agenda hier rechts.

Alle kerkdiensten zijn ook (live en achteraf) via deze pagina te beluisteren.